Lediga tjänster

Stockholm – Projektchef / Projektledare / Kalkylator

Göteborg – Rörmontörer

De personer vi söker vet vad tjänsterna innebär.

Kontakta oss gärna för att se om vi kan erbjuda en arbetsmiljö med
villkor tillräckligt bra för att kunna bli din nästa arbetsgivare.

Installationsbolaget är Göteborgs mest spännande rörentreprenör. Vi på Installationsbolaget är stolta för att vi har blivit utsedda till rörentreprenör till flera intressanta och roliga projekt. Bland annat skall vi deltaga vid bygget av ett nytt barnsjukhus vid Östra sjukhuset, Nya regionens hus vid Centralstationen, Humanisten vid Näckrosdammen och Kineum, ett nytt 27 våningar högt kontorshus i Gårda.

Vi behöver därför förstärka vår redan starka montörstam med fler duktiga medarbetare.

Här har du chansen att komma till ett redan väl inarbetat team som vet vad kvalité och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga montörer och projektledare och samtidigt ha kul på jobbet. Som anställd på Installationsbolaget får du ett antal förmåner så som friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Vi söker dig som är certifierad VS-montör och har erfarenhet från yrket. Du arbetar självständigt och har bred kompetens. Det är meriterande om du har svetskompetens för TIG och/eller GAS och dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker Vatteninstallation. B-körkort är ett krav.

Kontakt

Jerker Lignell, 070 569 51 96, jerker.lignell@installationsbolaget.se

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Ossi Kupiainen, 070 265 01 24, eller maila CV till info@installationsbolaget.se